3 Ocak 2009 Cumartesi

Genetiğiyle oynanmış erkek vol.2


Bu sabah işe giderken döktüğüm içimi yeteri kadar dökemediğimi fark ettim.Yani asıl meseleyi tam anlatamadım. Ortaya acayip bir tablo çıkmış.
Şimdi genetiğiyle oynanmış erkeklere gelelim.
Aldatma ihtimali yok.Bu demektir ki,o dışardayken uykusuz gecelere elveda,rahat bir gece uykusuna merhaba.Adamın aldatmasına ihtimal yok.Yanımızda telefonu çalsa ve arayanın adı Muzaffer olarak görünüyorsa o Muzaffer'dir.Melis olmasına imkan yok.
Birden bire üstüne başına dikkat ediyor,tarzında bir değişiklik gözlemiyor,ne bileyim spora başladığını,parfümünü vs değiştirdiğini görüyorsanız bilin ki sırf sizin için! Başka biri olamaz bitti!

Sizi üzme riski yok!Bu çok genel bir tanı aslında üzme riski görecelidir.Kimisi narindir çıtkırıldımdır bir şapşal lafıyla dünyaları yıkılır,kimisi serttir rahattır en fener maçında edilebilecek düzeyde küfürler bile bozmaz.Kimisi var 7/24 mıç mıçtır kimisi var sen orda uzakta dur ben burda arada mutlu olalımcıdır.Çok genel yani üzme riski.

Diyeceksiniz ki kusursuzluk istemiyorum.Düzgün (!) ,dürüst,samimi (!), sıcak(!) , nazik (!), sorumluluk sahibi (!), zeki (!) vs. olsun yeter. Özellikle ünlem koydum çünkü bunlar de kişiye göre değişir.Bana göre böyledir başkasına göre öyle.
O zaman önce biz dürüst olalım değil mi?
Nezaket arıyoruz,peki kaba,odun,son derece yanındaki kızın hayatına müdahaleci,güvenilmez ve ne idüğü belirsiz adamların yanındaki fıstık kızlar başka planetten mi?
Dürüstlük arıyoruz peki yeni birini bulana kadar elindekini bırakmayan,öbürü garanti olunca bırakan kızlar jetgiller mi?
Samimiyet istiyoruz dimi? Peki bir sorun varken "yok bişey" deyip duran , sevgilisi için kişiliğinden her şeyinden ödün veren , bal gibi de değiştiren, kendi istediği kalıba sokan ama bundan memnun olmayan sevgilisi yokken her fırsatta da bunu dile getiren ,gizli gizli mini etekler giyen makyajlar yapan kızlar harikalar diyarında mı yaşıyor?
Türlü stratejiler yapıp sıcak-soğuk yapmak, 2.çalışta telefonu açarım arasın biraz demek kavgalıyken saatlerce elden telefon düşmediği halde kapıya geldiğinde domuz gibi davranmak,bana ne bana bunu almak,yapmak,etmek zorunda diye düşünmek ,her şey istediği gibi olmayınca huysuzlaşmak çirkinleşmek ne zamandır samimiyet oldu?
Biz erkekler bize ihtiyacımız olan sevgiyi ve ilgiyi gösterdiği sürece mi onlarlayız acaba. Bizden istemedikleri talep etmedikleri ödünleri verip verip kişiliğimiz gitmeye başlayınca ne oluyo be bana deyince gitmek mi gerekiyor yoksa.
Erkekler de elbette sütten çıkmış ak kaşık değiller.Ama tahmin ettiğim kadarıyla stratejik değiller.Spontane davranıyorlar. Bir planları yok kadınlar gibi. Ha evet içlerinde gerçekten düzgün demeye bin şahit türler var doğru. ( Burda yazarın amacı erkekleri, yüceltmek kadınlara çamur atmak, kadın erkek çatışması yaratmak değil çuvaldız batırmak)
Bana bakacak olursak benim kıstasım mutluluk.Mutlu olduğum sürece harikayım.İçimden burnumdan,karnımdan fışkırır mutluluk.Herkesi de mutlu etmeye çalışırım. Yakın zamanda aşık oldum. Oldum işte birden oldu. Hesapta yokken oldu. Ve içimden nasıl geliyorsa öyle davrandım.Hesapsız stratejisiz yarını asla düşünmeden.Böyle saldım kendimi tamamen bıraktım.. Çünkü hayatta bazı riskleri göze almazsanız bence mutlu olamazsınız.Hayatta kendini aşka sevgiye açmamış bir kadını- adamı dinlerken deheşte düşüyorum. Böyle kontrollü gidebilir misiniz ya?Hayat mıdır bu? Üzülmekten incinmekten korkuyorum dedikçe insanlar anlamıyorum. Dertliyim sanırım biraz ya.
Şartlı şurtlu adam olmaz bana göre.Erkeklerin genleri yerinde kalsın ama onlara verilen kalbe hoyratça davranmadan önce bir an, sadece 1 dk düşünsünler.


Uykum da var toparlayamadım da ama geri dönüşleri merak ettim şimdi.İlişkiler mevzusu derin ve bana göre çok keyifli bir konu.İş yerinde her gün mevzusu oluyor beyin fırtınası yapıyoruz.

Son olarak gecenin şarkısı herkese Yeni yıl eski yıl yazımdaki şarkı olsun.
Beatles' dan gelsin efem.

12 yorum:

RoNaLDiNHo dedi ki...

Gen olayı güselde bu genlerde olmasa kimse ekmek yiyemez. Gazetecilere manşet çıkmaz. Hayat çok monotonlaşır. İnsanın içinde olacak o. Doğal olacaksın yapmacık davranmıyan beyaz yalan olayına hiç girmiyecen. Sonuçlarına her zaman katlanırsak gen olayına gerek kalmaz..

Pilli-Cadi dedi ki...

puckcim önceki postta sormussun neden öyle bir erkek istiyosun diye:D
neden istemiyim erkeklerin hepsi bir manyak geliyor su günlerde. halbuki söyle sapsakin, seker mi seker, konuskan tam istedigim özelliklerde biri olsa fena mi olur?

Amenhotep dedi ki...

hep erkek isteniyor varsa öyle erkek bende o özelliklerde hatun istiyorum kendime oh valla iyi iş :)

Pilli-Cadi dedi ki...

ahahhaha amen koptumya:D
hakkin tabii sen de iste canim nolcak

Robin Goodfellow dedi ki...

aslında kötüleri adam etmek beyhude bir çaba bu da bir iki yüzlülük.birini adam edeceğim diye aşk ilişkisine başlamak fikri sana da ürkütücü gelmiyor mu veya bu yüzden sürdürmek?

Böcek dedi ki...

strateji meselesi beni bitiren nokta işte..
yani ne bu oyun mu kumar mı oynuyoruz..yok saf aşık yokkk:/

Robin Goodfellow dedi ki...

böcek:evet abi resmen strateji güdüyorlar
aşk ölmüş yahuuu

babegazelle dedi ki...

şey derler kızlar arıza adamlara aşık olur efendilerle evlenir sanırım doğru kim ne derse desin arıza adamlar daha çekici oluyo ama evlenirken bi nebze daha mantık kullanan ya da dediğin gibi kalbi kırılan efendi adama dönüş yapıo yapmayan da sürünüp gidio budur derim ben

Sycorox dedi ki...

Yav ben buraya yazmıştım çıkmamış:s
Nese,bende istiyorum genleriylen oynanmış zatlardan...Yani ben aslında benim zat-ı muhteremin genetiğiylen biraz oynayım bari:)
Daha çok üstüme düşsün:(

Robin Goodfellow dedi ki...

altuğ:emek ve fedakarlık konusuna katılıyorum evet.o kişiyi o yapan özellikleri de kabullenmeliyiz kime aşık olduysak o odur değiştirmeye çabalamak niye?
babegazelle:işte yazıda onu anlatmaya çalıştım,o kalp mutlaka en az bir kez kırılacak sonra efendi adamla kalınacak genelde öyle oluyor.
sycorox:yahu sen de mi içtin :D ilk bölümde görünüyor yorumun ben de istiyorum diye bu vol. 2 :D

Sycorox dedi ki...

ehuheh kafam iyi ya bu aralar kusuruma bakma:)

Robin Goodfellow dedi ki...

olsun syco içelim açılalım :D