10 Eylül 2009 Perşembe

Bu benim arkadaşım


Güzel tablolarını görür görmez demiştim ki : "Bunları satmalısın! " . O yüzden ne zaman böyle tablolar satan galeriler görsem hep aklıma gelirdi. Benim Nancy için yaptığı yağlıboya tablo hala odamın başköşesinde durur oldu. Sonra blog açtı kendine. "Acaba beğenirler mi, acaba isterler mi?" diye düşünerek. Sonra ben hızına yetişemez oldum. Önce tablolar, sonra üç boyutlu tablolar, sonra havluluk vb, sonra tişörtler, temalı çalışmalar, organizasyonel işler falan derkeen sonunda olan oldu! Canım arkadaşım şirket oldu! Artık bekarlığa veda organizasyonundan, temalı özel tablolara, tişörtlere kadar geniiş bir alanda yasal çerçevede faaliyet gösterecek.
Sonunda kendi için çoook güzel bir iş yaptı bence. Onunla gurur duyuyorum.
Hayırlı uğurlu olsun Ebrucuğum.

http://primarimadancocukcabirdunya.blogspot.com/
ve yakında
http://www.cocukcabirdunya.com/


^_^

5 yorum:

Primarima dedi ki...

Birden bire durduk yere girdim bloğuna, yazı yazdıgını bile görmeden, ve karsımda pat diye bu benım arkadasım yazısını görüpde altında benden bahsedildiğini anladıgımda, tuğaf oldum, derin bir nefes aldım, heyecanlandım, hani dersin ya sen hani bilirsin ya ellerim dudaklarıma gider :))
öyle oldum...
yagmur yagmasın gel...konuşalım ve sana sarılarak teşekkür edeyim olurmu :)))

Gidi Kuzgun Güdük Fare dedi ki...

Ben ne zmn aklına geliyorum :P

Adsız dedi ki...

yakışır benim arkadaşıma.. hayırlı uğurlu olsun.. :)

Damlo dedi ki...

takipteyiz tamam :D

Robin Goodfellow dedi ki...

primarima: olur ^_^

GKGF: Puhahaha :D :D ne zaman şuh fotolar çekilen birilerini görsem senin benim ve ebrunun şuh fotoları geliyor aklıma :D yani sen geliyosun :D

gülcan: darısı başımıza :)

damla: merkez beklemede tamam :P