11 Ekim 2011 Salı

son zamanlarda





Evde şu an elimi emen bir kedi var. Yoda hala bende. Ama yakında gidecek çünkü ona süper bir yuva buldum. Nancy ile bir süre aynı evdeydi kedicik ama ikisini de ayrı kollamaktan helak olduğumu söylemem gerek. Nancy iyi idare etti yine. Kedi kumu kutusuna yatması hariç kıskançlık göstermedi aferin ona.
Dünyanın en saçma işten çıkışını yaşadım bu arada bir kaç gündür evdeyim. Kalkıyorum kahvaltı ediyorum ders çalışıyorum, nette takılıyorum netten dizi izliyorum, kitap okuyorum bir bakıyorum akşam olmuş. Ev hanımlarının delirmesini anlıyorum çünkü sıkılıyorum. Tatil , çalışırken tatilmiş arkadaş. Günün çoğunu saç-baş dağınık pijamayla geçirince pek tatil moduna giremiyorum. Uzi işten gelince gün boyu gördüğüm yegane insan olduğu için ona uzun zamandır görüşmediğim yakınımmışcasına yapışıyorum. Havalar da soğudu, sevimsiz kış ve sonbahar ıyy nefret ediyorum bu mevsimlerden. Canım miskinlikten başka bir şey istemiyor. Nerde caaanım yaz nerede caanım ilkbahar.

Neyse, gideyim ben.

5 yorum:

GÜZİN dedi ki...

twitterda yazdığın gibi bu günleri çook ararsın keyfini çıkarr bende senin gibiydim bi süre evdeydim ve deliriyodum tam bir umutsuz ev kadınıydım:) arkadaslarım derdiki yarın işe başlasan bugünü deli gibi ararsın evet işe başladığım için mutluyum ama o günler bidaha ele geçmezz:)) tadını cıkar bence saçını başını topla bir yürüyüşe çık hemen açılırsın:) umarım herşey yoluna girer biran önce..

Selin Ergeçer dedi ki...

Canım iş durumu için çok üzüldüm ama hayırlısı, her şerde bir hayır vardır,daha güzel şeyler çıkacak karşına eminim.
Bu arada bu kediciğe bayıldım bu nasıl bir tatlılıktır Yarabbimm :)))) Ama hakikaten aferin Nancy'e yani o kediciğe bakışı filan inanılmaz :) bu arada kum olayına hiç girmiyorum, 10 dk güldüm resmen :)))))

rahat yazar dedi ki...

Nancy çok tatlı özellikle tabağa bakışı bizimkinin aynısı ya:))

Robin Goodfellow dedi ki...

güzin: o halde yarından itibaren tadını çıkartmaya başlıyorum :)

selin ergeçer: ben de öyle düşünüyorum her işte bir hayır vardır mutlaka. teskin ediyorum kendimi. kediciğe çok alıştık nasıl ayrılacağız bilmem :(

rahat yazar: bunların hepsi yemek görünce maymuna dönüyor :D

Adsız dedi ki...

Bayılmıştık Yoda'ya. Hatta IKEA reklamındaki "evinizin Yoda'sı"nı duydukça aklıma geliyo:)