10 Mayıs 2012 Perşembe

Kahraman Kukır


 Annemin evine hırsız girmiş. Hem de aydınlıkta. Annem sabah kalkmış 6'da. Uyuyamamış. Balkon kapısını açmış balkonda biraz oturmuş, içeri girmiş. Kitap okuyormuş, başını bir kaldırmış adamın biri mutfakta yere çökmüş. "Sen kimsin" diye bağırmasıyla o zamana kadar battaniyenin altında horul horul uyuyan Nancy yatağın altından bir fırlamış, adam da balkondan atlayıp kaçmış. Hıyar herif hiç mi bakmazsın evde biri var mı yok mu. Sezon açılmadığı için kıyamet kadar ev var boş, sen kalk içerde gezinen kadının evine gir. Ya bir şey yapsaydı kadına.
Polis gelmiş, sabıkalı hırsızların fotolarını göstermişler ama adamın şapkasıyla gözlüğü varmış annem fotolardan bir şey çıkartamamış.
Ne korku. Ben evde yokken ne yaparsa yapsın ama evde bulmak korkunç olmalı.
Köpeğimi de kahraman ilan ediyorum. Gerçi el kadar it ama havlayınca on pitbull gücünde :)


Bu kuzular da bizim, annemle ablamın kedileri. Kardeş değiller ama çok benziyorlar dimi? Kucak kuzuları.

6 yorum:

♥мұ»p»r«i»n«č»є«ss dedi ki...

afferin köpüşüne canım ,aynı şey benım köpeğim hayattayken bizim başımıza gelmişti...:) allahtan anneciğine bişiy olmadı, umarım tekrar yaşanmaz...pisiciklerde çok güzeller...öpüyorum hepinizi..

Robin Goodfellow dedi ki...

my princess: çok teşekkür ederim .
Sevgilerle.

Robin Goodfellow dedi ki...

my princess: çok teşekkür ederim .
Sevgilerle.

can dedi ki...

çok geçmiş olsun, neyse ki üzüntüsüz atlatılmış.

aysencifci dedi ki...

Aynı bizim hırsız olayımız gibi olmuş! Bende hırsıza bağırınca Potuk uyanıp hırsızı kovalamıştı. Geçmiş olsun size de! Nancy'mizi öptük. Kahraman kızımız, gelinimiz!

Robin Goodfellow dedi ki...

can: çok teşekkürler.

aysencifci: evet benim de aklıma sizin olay geldi bunların gözü dönmüş evde insan yok mu gece mi gündüz mü farketmiyor demek ki artık. neyse ki kahraman köpeklerimiz var hehe :D