7 Mayıs 2012 Pazartesi

Yüce Gülden









Vallahi bana hak vereceksiniz okuyunca.
Bu arkadaşımın adı Gülden.
Hani biz hayvanseverler hep deriz ya "ay bahçeli evim olsa bir sürü köpeği alır bakarım beslerim" diye. Hah işte biz öyle deyip bahçeli ev hayalleri kuraduralım O gitti, Ankara'da bir arazi tuttu, içini de kimsenin yüzüne bile bakmadığı köpeciklerle doldurdu. Aşılarını yaptırdı, kısırlaştırdı, hasta olanlara baktı ve karınlarını doyurdu. Bitti mi? 74 (yanılmıyorsam) canın olduğu yerin masrafı , işi biter mi? İçlerinde anneler var, bebekler var, yaşlılar var. Gülden tek başına zorlanıyor. Kimse doğru düzgün yardımcı olmuyor. Ben istiyorum ki herkesin haberi olsun.
Mamaya ihtiyaçları var, battaniyeye, brandaya , ekmeğe, ilaca, maddi yardıma, ne olursa aslında. İlgiye de ihtiyaçları var tabi canların.
Şu fotoğraflardaki kuzucuklara bakın, ne güzel seviliyorlar bakılıyorlar, onların da hakkı değil mi sevilmek, karınlarının doyması?
Gülden'e yardım etmek isteyen olursa facebook linki BU

İletişim numarası 0532 600 07 62
Dileyen buralardan kendisine ulaşıp bilgi alabilir, oraya gitmek için veya mama vs. yardımı için adres alabilir.

Haydi ben inanıyorum ki güzel geri dönüşler olacak. Ne kadar çok duyurabilirsek o kadar iyi.

4 yorum:

♥мұ»p»r«i»n«č»є«ss dedi ki...

Ayyy inanmıyorum çok mutlu oldum, melekler aramızda yaşıyor işte! gerçek hayvan severlik budur! Tel nosunu aldım iletişime geçip mama yardımı yapıcam canım...paylaştıgın için çok saol...Bu postunu ve yazını bende bloğumda paylaşabılırmıyım acaba?ne kdr kişiye ulaşırsak o kdr iyi!

♥мұ»p»r«i»n«č»є«ss dedi ki...

Bu arada kendi face'mde de paylaştım canım...insallah yardımlar gelecektir...

Amatör Gezgin'in Gezi Notları dedi ki...

Ne kadar güzel bir hareket. Gözlerim doldu vallahi. En kısa zamanda gidip orayı görmek ve arkadaşına yardım etmek isterim. Çok teşekkürler bu yayının için.. Sevgiler...

Robin Goodfellow dedi ki...

my princess: tabi ki paylaşabilirsiniz, ne kadar çok duyurursak o kadar iyi olur. çok teşekkürler sevgiler.

boogie: her türlü yardıma ihtiyaçları var , çok sevinirim. şimdiden teşekkürler :)