2 Ocak 2013 Çarşamba

Yeni Post

Bildiğin aylardır yazmıyorum. Bari iki kelam edeyim.
İş yerimden ayrıldım (evet yine), yeni bir iş bile buldum. Ama elimizde olmayan sebeplerden ötürü hala evdeyim, evde sıkıldım evde bunaldım.
Bir takım kararlar almıştık, ailece kötü durumlar yaşadık o yüzden kararlarımızı erteledik. Ama olsun dedik, sağlıklıyız, hep beraberiz huzurluyuz mutluyuz yeni planlar yaparız dedik.
Bu yazın sonunda işle ilgili durumlarımı düzenleme kararı aldım. Kısacası artık özel çocuklarla çalışmayacağım desem olur.
Etrafımızdaki herkes ya hamile ya bebek planlıyor ya doğurdu. Şaşkınlık içindeyiz, ikinci çocuklarını doğuranlar var. Biz ne zaman büyüdük ? Pardon biz daha büyümedik gerçi Uzi ile :)
Kışın evde durmak istiyorum. Daha doğrusu gezmek istiyorum ama bana mani olan şeyler çıkıyor; havanın erken kararması, pis yağmurlu havalar, trafik, soğuk vs. .Bu yüzden yazın olduğu gibi ani seyahatcikler yapamıyoruz, daha çok evde yatavizyon oynavizyon takılıyoruz.
Böyle işte.
Bir yıl daha geçti,2012 ilginç geçti, ama ben 2013'ten daha fazla ilginçlik bekliyorum :D

4 yorum:

rahat yazar dedi ki...

umarım herşey güzel olur arada Nancy'i de gösterin nasıllar:)

Robin Goodfellow dedi ki...

rahat yazar: iyi dilekler için teşekkürler, Nancy'yi sürekli twitter hesabımda paylaşıyorum buradan da paylaşıp gına getirmeyeyim dedim :)

Tanya's dedi ki...

Hellooo:)))

Benimde evde oturasım var yahu!

Robin Goodfellow dedi ki...

tanya : kış zamanı battaniye altı zamanı :)