6 Nisan 2011 Çarşamba

Fotomu da çekerim kendimi de gizlerim

Be heyy blog sakinleri ! Komik oluyorsunuz. Hem kendinizi teşhir etmekten geri kalmıyor hem de türlü atraksiyonla 3.sayfa haberlerindeki gözü siyah bantlı tipler gibi oluyorsunuz. Bari oldu olacak Flash tv maskesi takın.
Bu tipler evlerini, kıyafetlerini, kendilerini olduğu gibi görüntüler ancaaaaaak o yüzünü kimselere göstermezler, yüzlerini de komik abidik gubidik şeylerle gizlerler. Ben de bir örnek yaptım.(evet başka işim gücüm yok)



Örnek 2:



 Aldım kendi fotomu gizemli foto yaptım. Mazallah nazar değer, uğursuzu var hırsızı var tu tu tuuu.

Diğer bir tipler de kendini değil de saçını, parmağını falan gösterenler. Çok gizemlisiniz doğrusu :) Sadece kendi fotoları değil eşi çocuğu nesi varsa böyle yarım görünürler. Yarım familyası.

Örnek:


Bloggerlar yapıyor da ünlüler yapmıyor mu sanki böyle abukluklar. Mesela şu ünlülerin "sosyal sorumluluk" projelerinde vermiş olduğu pozlar var efenim. Çeşitli ünlü fotoğrafçılar tarafından çeşitli yüz mimiklerinde fotoğraflanıyorlar, biz de falanca ünlünün kaymış ağzına, açılmış gözlerine veya "perişan" bakışına bakıp bilinçleniyoruz. 

O halde ben de halkı bilinçlendireyim istedim ve hayvan hakları için böyle bir fotoğrafımı sizinle paylaştım. Hadi bakalım bilinçlenin.



 Son olarak itim Nancy köpek ve benim çılgın bir maskeli balo sırasında çekildiğimiz "eyes wide shut" temalı fotomuz. Gizemliyiz ailece yapacak birşey yok.



Ölmeden önce , öldükten sonra kullanılmak üzere şahane bir foto çektirmek isterdim.

7 yorum:

Adsız dedi ki...

komiksin yaa :))) çok güldürdün beni.. ama ben de foto koymıycam artık kararlıyım yeni blogumda çarşaf çarşaf yüzümüz olmıycak. yarım familyası olma yolundayız :))

Robin Goodfellow dedi ki...

gülcan: fotoları çekip yüz kısmınıza çiçektir böcektir koyarsan çok gülerim ama :D

Mimmi dedi ki...

yaa bazen ben de yapiyorum onu, elleri guzel geliyor gozume onu koyuyorum, patileri guzel geliyor onu koyuyorum yoksa konu mahremiyetse, ne isim var blogda diye dusunuyorum..

Adsız dedi ki...

yok tatlım öyle bi niyetim yok :) yapanlara ben de gülüyorum çok :))))

Robin Goodfellow dedi ki...

şina: o dediğini ben de yapıyorum yavru benim taktığım o değil, böyle mahremiyet için ay kimse görmesin diye saçma sapan hallere girenler bkz. salyangozlu fotom :D

sblgvn dedi ki...

sanırım o üstteki fotografı bir yerden gözüm ısırdı :))))

Bukle dedi ki...

hala gülüyorum :))) şahanesin sen ayşegül :)))