11 Ocak 2012 Çarşamba

3 yıl oldu bugün

3 Yıl önce bugün başladık seninle. Hatta bir gün sonra yazı yazmıştım buraya "Bu O !" diye. Doğru söylemişim taa o zaman.
Artık 3 yıl oldu. Biz olgunlaştık. Tamam hala aynı kavgaları ediyoruz ama sanırım 1500 yıldır birlikte olanlar da aynı kavgaları ediyorlardır bence.
Geçen yıl bu zamanlar nişanı planlıyorduk. Evimizi planlıyorduk. Geleceğimizi planlıyorduk. Ne çabuk geçti zaman ve biz ne çabuk evlendik. Yani şimdi düşününce çabuk olmuş gibi geliyor ama çabucacık hemencik kolaycacık anlamında olmadı. Klasik evlilik hazırlıkları yoğunluğuyla geçti. Ama güzel geçti. Şimdi evli olduğumuza göre ilişkimizin başlangıcının 3 yıl olması çok az geliyor . Çünkü ben asıl 20-30 efendim 40 yıl falan olsun da asıl kutlanacak şey odur diye düşünüyorum. Biriyle 3 yıl geçirmek ne ki. Üniversite bile 4 yıl sürüyor mezun oluyorsun 3 yıl çok değil.
Ama yine düşününce insanın hayatı 3 yılda nasıl değişir ki. Ne kadar çok şey sığdırdık bu zamana aslında. Ve ne kadar emek verdik ilişkimize. Her gün ama her gün ikimiz de sahip olduklarımıza şükrediyoruz biliyorsun. Ben senin varlığına da şükrediyorum ayrıca. İyi ki varsın. Şimdi seninle birlikte heyecanlar içinde mutluluklar içinde kurduğumuz evimizde oturup sana bunları yazıyorum. Birazdan da yemekler yapacağım. Sonra yemekten sonra Battlefield 3 oynayacaksın ben de dizimi seyredeceğim. Yani sevgiliyken ne yapıyorsak onu yapmaya devam edeceğiz. Biz böyleyiz ve ben seviyorum bu biz olma halini.
Seni de seviyorum.

5 yorum:

Begonvilli Ev dedi ki...

Birlikte nice güzel yıllara...

Sitare dedi ki...

yıllandıkça güzelleşen aşklardan olsun sizinki,biz öyle mi olduk ne.olduk herhalde:)
nice yıllara,umutla ,sağlıkla.

Mimmi dedi ki...

Nice 3, 30, 33, 333 yillara o zaman..
Vay be 3 yil oldu mu? Ben de hatirliyorum baslangicini : )))

yasasinn!!!

Robin Goodfellow dedi ki...

begonvilli ev: teşekkürler

sitara: teşekkür ederim

sheena: ya dimi nasıl geçti 3 yıl, nice 3333 yıllara diye artırıyorum :)

Robin Goodfellow dedi ki...

aylin: çok teşekkürler.