4 Haziran 2012 Pazartesi

İlk Yıl

Ne çabuk oldu bir yıl.
Daha uzun süredir evli olanların dediklerini duyar gibiyim "daha dur ne yıllar geçecek" .
Bu yıl , ilk yıl, evimize , birbirimize alışarak, çokça gülerek, eğlenerek, gezerek, didişerek, küsüşerek geçti. Biz zaten haftanın 3 gününü birlikte geçirdiğimzi için evlilik çok farklı olmaz sanıyorduk ama farklıymış gerçekten. İki farklı insanın tamamen aynı evi paylaşması bambaşkaymış. Bahsettiğim "ay çok değişti anacım, evlenince erkekler çok değişiyor" tarzı bir durum değil. Değişen şeyler, dahası değişmesini beklediğim şeyler zaten yoktu çok şükür. Farklılık şu; aile olmak seni dönüştürüyor, anlayışlıysan daha anlayışlı oluyorsun mesela, sivriysen törpülüyorsun.
Birbirine denk olmak ne kadar güzelmiş, aynı yere bakmak, ruh ikizi olmasak da dengimiz olmamız ne kadar mutluluk vericiymiş.
Mutlu yıllar bize ^^
Daha nice nice

9 yorum:

♥мұ»p»r«i»n«č»є«ss dedi ki...

nice uzun yılları hastalığı ve sağlığı beraber devirsiniz canım insallah..bizimde 1 sene 7 ay olmuş bile :) zaman su gibi walla...insan mutlu olunca zaman nasıl geçiyor anlamıyor sanırım ;)

tosbagalar dedi ki...

Daha nice uzun mutlu yıllara

Selin Ergeçer dedi ki...

Bir kez de buradan; nice yillara ;)

bokbocesii dedi ki...

Sevginiz hiç bitmesin. O olunca hersey daha kolay sanırım.Sevgiler :)

Bukle dedi ki...

hep diyorum, evlilik konusunda bana umut veren sayılı çiftlerdensin ayşegül! nazar değmesin, gözü olanında gözü çıksın!!! çok mutlu olun, çok mutlu ol, bunu ciddi anlamda tüm kalbimle diliyorum!

aysencifci dedi ki...

Nice nice yıllara, hep aynı hislerle ve mutlulukla!

Robin Goodfellow dedi ki...

çok teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz sözleriniz için.
sevgiler mutluluklar sizinle olsun.

Noni dedi ki...

Ne kadar guzelsiniz ne kadar birbirinize yakisiyorsunuz boyle Allah bir omut boyu sizi boyle mutlu etsin canim, nice nice senelere birlikte yaslanmalariniza!!!!
Mucuk :)

Robin Goodfellow dedi ki...

noni:teşekkürler Noniko güzel temennilerin için.
sevgiler :)