4 Eylül 2013 Çarşamba

Bilmiyorum

Kendi adıma bu yazdan hiç bir şey anlamadım. İş-Kpss stresleri falan yaşadım.
Sonuç olarak; işten ayrıldım. Özel eğitime veda ettim. Bu kadar yıldan sonra daha fazla yapamayacağıma karar verdim.
Kpss'de hezimete uğradım. Zamanı adam gibi kullanamama yüzünden cevap kağıdımın yarısı boş kalcına 50 alıp kıçüstü oturdum.
Derdinden zona oldum.
Derken işi bırakma kararımı o an verdim.
Şu an evdeyim, bir sene ders ücretli yarım gün çalışıp bin bir ısrar üzerine yeniden sınava girme kararı aldım. Bu yıl da yarım gün iş yarım gün evde ders olacak yani.
Ha bunu nasıl buluyorum, kötü buluyorum. 8-9 yıldır öğretmenlik yapıp sonunda başladığım noktaya yani ne yapacağımı bilmez noktaya geldiğime inanamıyorum. Canım sıkılıyor. Niye bu kadar saplantı yaptım bilemiyorum belki öğretmenlik işini boşverip başka alanlara yönelmeliyim bilmiyorum.
Arkadaşlarım dostlarım hayatlarında kalıcı işler kalıcı kararlar şeklinde devam ederken ben en en başta gibi hissediyorum kendimi. Üzgünüm, sıkıntılıyım.
Uzi olmasa daha zor geçerdi eminim. Her an her daim destek, ne zaman konuşmak istesem yanımda. Her kararımın arkasında.
Bakalım seneye bu zamanlar nerede nasıl ve hangi konumda olacağım.

5 yorum:

Kitapsız Kedi dedi ki...

Yazını okudum ve inan kara bulutlar yerleşti içime :( Zor bir dönem geçiyorsun. Ama çok büyük bir şansın varmış. Seni anlayan,dinleyen, yanında olan biri var. Her şey kötü değil yani. Bakalım seneye ne durumda olacağım demişsin. Senede bir yazmayacaksın değil mi buraya :)

Robin Goodfellow dedi ki...

kitapsız kedi: merhaba
geçecek inşallah bu durumlar
yok senede bir yazmayacağızm tabi ki :)

şirin dedi ki...

Ben yillarca atama bekleyip doguda uzakkkk bi yere atandim ki bransim atamanin zor yuksek puan gereken bi brans ve matematik yapmadim kpssde lutfen kendine olan inanancini yitirme yapanlardan bi eksigin yok ve bransin atamalarda avantajli seneye bu zamanlar atanma tercih telasinin olacagina ck eminim
(Senli uslubumun kusuruna bakma oyle geldi icimden) sevgiyle kal

Adsız dedi ki...

olacak ya umarım seneye olacak üzülme ben 3 senelik öğretmenken eşim atanamamıştı erkek için ne büyük bir stresti hoş bunun kadını erkeği olmaz ama bilirsin işte.
şu an naıl hissettiğini anlıyorum.bizde zar zor iteleye iteleye oldu bişeyler sizde de öyledir belki son bir dürtükle bakalım bu defa olur:)
bi de naçizane benim fikrim ki eğer madi açıdan bir ihityaç yoksa bence hiç çalışmadan sadece kpss öğrencisi ol bence başka şeye bölününce olmuyor gibi sanki ..

Robin Goodfellow dedi ki...

şirin: destek için teşekkür ederim çok iyi geldi gerçekten. bazen iyice içime oturuyor sınavda zamansızlık yüzünden başarısız olmak. inşallah dediğiniz gibi olur.

asyaselda: ya inşallah olur. ben bu sene ücretli düşünüyorum evde o disiplini oturtamıyorum ama eğer yapamayacağımı düşünürsem ayrılırım işten.