29 Ekim 2008 Çarşamba

Could shoulder

Tamam bu ayrılık üzerine bir yazı daha değil.Çünkü dünyada tek ayrılan ben değilim,kim bilir daha kaç insan şu an ayrı-ayrılmak üzere-ayrılmayı düşünüyor-tam şu an ayrılıyor...Şu dakika itibariyle ekşisözlük te ayrılıkla ilgili bir şeyler yazanlar 8 kişi falan.Ayrılıp hayata küsmüş arkadaş sayısı şu an 2 hatta.Hmm hayata küsmedim ben yahu,niye küseyim,daha tecrübe edilecek çok şey var.Şu zamanların acısından bile sadistçe zevk almam çok mu anormal?Ben hala aşk için umut olabileceğine ve tekrar emek vermeye değecek birileri olabileceğine inanıyorum.En azından şu yaşadığım yorgunluk geçince.Bir yerlerde Burak ve benim için tekrardan aşkı ifade edebilecek birileri olmalı.Acaba ilk hangimiz olacağız.
Bugün işimle ilgili neler yapabilirim diye bir şeyler baktım nette.Ne çok şeyi kaçırıyorum,eğitimler sertifika programları,yeni yöntemler,gelişmeler.Keşke daha kaliteli bir kurumda olabilseydim,belki ilerde transfer olurum.
Yazılarım ne karmaşık,kafam da böyle işte ordan oraya atlıyorum...

4 yorum:

Primarima dedi ki...

Valla karışık olmuş.Ortaya bi karışık alalım tarzında ...

Robin Goodfellow dedi ki...

:)

Adsız dedi ki...

bu karışıklık bizim aile içi muhabbetlere benzemiş. bi araya toplandığımızda bi konu hakkında konuşmaya başlarız bi bakmışız hiç alakasız 3-5 konuya daha el atmışız :)) senin yazını okuyunca da aklıma bu geldi...

Robin Goodfellow dedi ki...

bi de düşünün kafam her an böyle dolu of of :)