29 Temmuz 2009 Çarşamba

İnsanın bungalowu gibisi yok :P

Tatildeyim sevgili okur. Yaklaşık olarak 39 derece, nem, gençlik ve cırcır böceği gürültüleri içinde saadet doluyum!
Burada net ücretliymiş, öyle dememişlerdi başta o yüzden yanımzda getirdiğimiz laptop fotoları aktardığımız bir cihaz vazifesi yapıyor sadece.
Sabahın köründe kalktık , sevgilim 5 te kalkacak havaş servisine yetişmemiz için saati 04:30 a kurmuş! Haldır haldır hazırlan yetiştik neyse ki. Ama iş havaalanına gelince bitmiyor ki, yaklaşuık 1,5 saatlik yoldan buraya olimposa ulaşıyorsunuz. Denize yüzlerce metre uzak olması sebebiyle yürüyorsunuz . Amaa enn güzel yerlerden geçiyorsunuz, buz gibi eyr altı kalyanklarının ve ormanın içinden yürüyorsunuz. Hava çok çok çok sıcak olmasa daha da şahane gelebilir ama çok sıcak. Buradaki sıcak öyle sadece hava sıcak diyebileceğin ve geçiştireceğin bir şey değil ciddi sıcak.

Kendi bilgisayarım olmadan ve yanımda tanımadğım kişiler varken kişisel blog yazma fikri iyi değilmiş gittim :D

3 yorum:

frambuazlı ruh pastasıyım dedi ki...

süpeeer, nerede kaliyorsunuz? biz gecen sefen serifin yerinde kalmistik. harika omlet yapiyorlar. mmmm, miss gibi tatil. sizlere bol eglenceler, dinlenceler:))

Amatör Gezgin'in Gezi Notları dedi ki...

Ooo süper Olimposa bayılırım. İyi tatiller Puckcum...

Damlo dedi ki...

denize gitmek için aşmak zorunda olduğun, yolun üstündeki derenin yosunlu kayalarını, zıp zıp zıp geçmeye çalışırken benim için bi kere düş tımam mııı :D:D