11 Mayıs 2010 Salı

Sendrom

Göksel niye tekrar nostalji albümü yapıyor ki? Niye böyle eski şarkıları söylerler ki yeniden? Zaten eski şarkıları dinlemek istesem Göksel'in o sümük gibi ağdalı titrek sesinden niye dinleyeyim ki. Açarım şarkıyı ilk söyleyenlerden dinlerim arkadaş. Önceden Muazzez Ersoy yapardı böyle , en son Nostalji 7800'ü çıkarmıştı galiba. Şimdi Göksel çıktı başıma.
Hala tek şarkı söyleyen tipler de var. Mesela Erol Evgin. O maket saçları, yanık teni ile onbin yıldır "İştee öyle birşeeeyyy..." Mesela Gönül Yazar... Diyecektim kii ne yazık ki kendisi de yeni albüm yapmış duyduğuma göre. O halde başka örneklerle devam edelim. Mesela Berkant. Yüz yıldır Samanyolu aşağı Samanyolu yukarı. Breh breh!
Bu yemekteyiz adlı programa katılanların ağzını burnunu kırmak istiyorum.
Ağız burun kırmak derken, bu sabah evden çıkacakken apartmandan bağırış çağırış sesleri geldi. Delikten bir baktım çapraz dairedeki yeni taşınan kadından geliyor ses, kadın da kapımızda. Açtım kapıyı, ağzı burnu kan içinde. Kocası çakmış yumruğu. Kadın avaz avaz ağlıyor bağırıyor. Burnu yamulmuş kadının. Kan revan her yer. Herkes ayaklandı falan. Sonuç: Polis geldi, karı koca birbirlerinden şikayetçi olmadılar, bir sorun yok dediler, evlerine tıpış tıpış döndüler. Hayret verici bir olay. Bütün gün düşündürdü bu olay beni.
Yolun ortasına dörtlüleri yakıp duran arabalar yüzünden trafik tıkanıyor ya, o an otobüsten inip arabayı boydan boya yırtmak istiyorum, sahibini de benzin döküp ateşe vermek...
Markafoni'ye de kıl olmaya başladım. Asla ama asla yazıldığı tarihte ürünüm gelmiyor. Kampanya bitiminden itibaren 7 gün içinde diyor ya. Hah ne 7 günü en az 10 gün sonra geliyor. Bununla da bitmiyor, Yurtiçi Kargo da sağolsun o da 3 gün tutuyor kargoyu, anca telefon açıyorum aloğğ nerde kaldı paketim diyorum o gün getiriyorlar. Kimse işini düzgün yapmıyor delireceğim.
Bende bir uyuzluk hali vuku buldu sıcak havalarla birlikte.
Malum p.m.s işte daha ne olsun. Cinnetin diğer adı.

4 yorum:

Mimmi dedi ki...

amaniinn :)
pms yasaklanmalı bence :)
markofoniye ben de kılım, yanlış ürün verdiler bana ve 10 günde geldi :(
üşendim değiştirmedim ama kılım bana ne..
ayrıca burnu kırılan kadına geçmiş olsun, aslında çok şey yazasım ve hiçbişi yazmayasım var...

Nihan dedi ki...

Hişşşt, noluyor orda bakim?
:)

Robin Goodfellow dedi ki...

şina: o kadına benim de diyecek ve diyemeyecek şeylerim var :D
samtin niho: oo kimleri görüyorum :D

Robin Goodfellow dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.