24 Ağustos 2010 Salı

Çanakkale yardım bekliyor



Şu fotoğraflara bakıp duyarsız kalabilirmisiniz? Beni okuyan anne bloggerlar da vardır mutlaka. Anne olup da yavrularına yemek bulamayan perişen haldeki bu anne köpeğe üzülmeyen var mıdır? Çanakkale -Biga'daki barınak destek bekliyor. Koşullarının iyileştirilmesi için Yaşam Hakkına Saygı derneği imza topluyor. Bir dakikanızı bile almaz.
Çanakkale civarında olanlar varsa da bir paket makarna, ilaç veya süt , mama götüremezler mi gerçekten?
Hayır, insanlığın ölmediğine inanmak istiyorum sadece.

6 yorum:

allımorlu dedi ki...

bence inan,insanlık çoktan öldü robin..

Robin Goodfellow dedi ki...

allımorlu: o kadar okuyucudan gelen tek yoruma bakılırsa öyle allımorlu :(

allımorlu dedi ki...

lüleburgaz'ı da görmüşsündür muhtemelen!!nazi kampından binbeter! ahlanmaya vahlanmaya gelince bizlerden iyi ahlayan vahlayan olmaz..nasılsa emeksiz,nasılsa zahmetsiz..ayrıca çok kısa 2 harf topu hepi..a ve h birleştirince ah..
biraz daha acınası duruma getirmek için v a h katmak yetiyor..biraz dahası içinde h yi bikaç tane sıralaamk lazım..ahhh vahhh..

insanlar demoralize olmayım diye kaçıyor,yok saymak çok basit..3 maymunu oynamak zor değil..bu ülkede açlıktan ölen insan var ..hayvan ölmüş kim tınlasın..
lüleburgazda bağlı unutulup açlıktan ölen köpek vardı resimde..ben insan olarak -sosyal-konularda nerde bir eksiklik görsem payımca(duyarsızlığım miktarınca)kendimi suçluyor,üzüntü ve mahçubiyet duyuyorum..

annelik nasıl bir duygu anlamıyorum..anne denen varlık merhametle kuşatılmamış mıydı?herşeyi öngörme yetisiyle donatılma mışmıydı? ya biz yanlış öğrendik..ya da..

Robin Goodfellow dedi ki...

allımorlu: gerçekten de öyle, anneler kendi çocuklarına anneler sadece , kendi çocuklarına şefkatleri, merhametleri, anne olmak beni değiştirdi falan filan diyorlar ya , hikaye. Kendi yavrusuna herkes merhamet gösterir, ama başkalarına da yaşam hakkı tanımak, insan hayvan her canlıya sevgi duymak bu bilince sahip olmak her insanda olmayan meziyet.

LoLLa dedi ki...

allahim yaaaa :(((
nasil uzgun uzgun duruolar yaaa :'(
of aglarim :(

Robin Goodfellow dedi ki...

lolla: biz ağlasak ne olur onların yaşadıklarının yanında :(