27 Ocak 2011 Perşembe

Hasdal yeter !


Hiç bu fotoya bakıp "ah ah vah vah tüh tüh" demeyin. Harekete geçin .Hasdal barınağı rezalet bir halde. Adeta toplama kampı, oraya barınak bile denmez, zavallı hayvanlar oraya düşeceğine sokakta yaşasınlar daha iyi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi bizim vergilerimizi bizim paralarımızla saçma sapan yatırımlar yapacağına biraz bu barınaklara da el atsın. El atsın derken hayvanları sokaklardan toplayıp barınakta ölüme terk etsin, toplayıp ormanlara atsını kastetmiyoruz elbette Sn. Topbaş bunun farkında mı bilmem. Gerçi onun gibilere göre bu hayvanlar günah,onların olduğu yere melek girmez, bu fotolardan da anlaşılacağı gibi insanlık da girmemiş onların olduğu yere. Onlara göre bu iş "kokona hayvanseverlerin" işi, "insan dururken hayvan niye" onlara göre. Allah cezalarını versin inşallah. Buna göz yumanların,  yeterli hizmeti sunmayanların da belasını versin.

Tek umudum, netteki bu tür organizasuyonların gün geçtikçe artması, birşeyler yapılması.
Siz de bir şey yapın.
Meslea tepkinizi ortaya koyun.
Oturduğunuz yerden bile yapabilirsiniz bunu:

Kadir Topbaş: + 90 212 455 21 40
Email: baskan@ibb.gov.tr

Şunu anlayın artık, bu hayvanlar savunmasız. Belediyelerin kısırlaştırma hizmetinin yetersiz olması daha doğrusu becerememesi, devletin halkı hayvan sevgisi konusunda eğitememesi , insanların sorumsuzluğu sebebiyle bu hayvanlar şu an bu durumda.
Bu hayvanlara zarar vermek kanunen ve dinen suçtur. Buna yüz çevirmek görmezden gelmek de vicdanen suçtur.

1 yorum:

Sagır Kedi dedi ki...

Ben hiç demem canım hiç diyemem ah vahh yazık diye..O ne ki??Herşey birbirine karışmış durumda..İnsanlar o kadar umursamaz o kadar narsist!!!Ewt haklısın kimilerine göre çıkar peşindeki kokonaların işi kimine göre duyarsız çalışanların işi kimine göre de malum maytap federasyonun işi!!!Ben en doğrusu yapıyorum ki hiç kimseye bağlı olmadan tek başıma bir vatandaş olarak o eylem bu eylem katılıyorum,imzalar neyse atıyorum,şikayet edilecek neyse şikayet ediyorum.Bu her vatandaşın yapması gereken bir sorumluluktur.Benim kızdığım ne biliyor musun sanal alemde herkesin saygısını sevgisini kazanmış bir "salak" var mesela..Hayvanları çok seviyor evinde dışarıda beslediği sayısız kedisi var falan..Ben bu kanlı görüntüleri koyduğumda vay efendim bu fotoları nasıl yayınlarsın vay efendim senin psikolojin mi bozuk gibi laflara maruz kaldım.İşte bu tip salaklar o kadar çoğaldı ki kendi hayvanları temiz pak sağlıklı engeli yok ama 3 bacaklı kör topal felçli yaşlı çirkin hayvanlara itirazları var!!!Rezalet..Pardon uzun oldu ama içimi döktüm