17 Ocak 2011 Pazartesi

Kitaplarım vol.469872 Kurt Seyt & Shura


Yine kitap sipariş ettim. Ya hayatımda beni kitaplara bağlayan tuhaf bir düzen var seziyorum bunu. Hayatıma giren kitaplar mutlaka bir şeyi işaret etmişlerdir bana. Kurt Seyt& Shura'da da öyle oldu netekim. Kitap yayınlanalı seneler olmasına rağmen daha yeni kitabı sürekli duymaya görmeye başladım. Demek ki dedim okumalıyım, demek ki dedim okumam gereken bir zamandayım. Önce her zamanki gibi annem el attı kitabıma, ona kitap yetiştirmek mümkün değil, sabahlara kadar okuyor mübarek. Benim gibi işe gitmiyor tabi artık oh fıstık gibi.
Önce o okudu ben beklemek zorunda kaldım, o arada Ölü Ruhlar Ormanı'na başladım. Derken annem Shura'yı bitirdi ve benim Ölü Ruhlar Ormanı'mı gördü. "Ben bunu 2 günde bitiririm sen Shura'ya başla" diye buyurdu. Tam başlayacakken araya üzücü mevzular girdi, aşk hikayesi okuyamayacak kadar üzgündüm bıraktım kitabı. O günler geçince tamam dedim bir manim yok. Zamana saygı duydum ve şimdi okuma zamanıdır. Okudum, Kurt Seyt'e saydım sövdüm. Madem evlenecektin niye Shura ile evlenmedin be adam dedim. Sen Shura için ailene yüz çevir ama gel burda kimle evlen dedim. Shura bitti, sıra geldi Murka'ya. Biraz bekleyeyim dedim Shura'ya ihanet etmeyeyim. Kendimi O'nun yerine koydum, son kez hastayım diye Seyit'i aramıştı ama Seyit gitmemişti. Kim bilir nasıl üzülmüştür dedim . Seyit de babamın adıdır oysa sevmiştim seni Seyt dedim.
Uzatmadan devam edeyim. Tabi ki de D&R'ın internet mağazasına bir kere daldım mı asla tek kitapla çıkmadığım bu 452165. seferimde de beraberimde 3 kitap daha sürükledim.
Uzun zamandır almayı düşündüğüm ve aldığım kitaplarım:
Tahran'ın Damları
Limon Ağacı
Küçük Arı
ve sevgili Kurt Seyt& Murka
Halbuki benim daha Ölü Ruhlar Ormanım bitmemişti, daha Derviş ve Ölüm'ü da okumamıştım. Daha okunmamış kitaplarım dururken bu acele niye A.G diye sormazlar mı adama?
Akıl fikir ...

3 yorum:

Mathilda dedi ki...

o kitabı ben de pek sevmiştim ve hatta Murka'yı okumadım Shura'ya saygımdan eheh. Hala okumadım, alsam da okusam madem, iyi oldu aklıma düşürdün. Hazır evde okumadığım kitap sayısı 78594 iken, yeni bir tane daha alabilirim :p

aysencifci dedi ki...

Ben Shura'yı değil de 2.kitabı okuyup sevmeyenlerdenim. Kitapta problem yok ama ben oda hapsinde okudum ya, belki ondan sevmedim. Yoksa kitap güzeldi. Tahran'ın damlarını çok sevmiştim. Limon ağacı için kararsızım, diğerini duymadım. Sen oku bitir, eleştirilerini yaz da bize de ilham olsun. Şafak kaç bu arada? Öpüyorum

Robin Goodfellow dedi ki...

mathilda: gelsin bakalım şu Murka da bakalım onunla hayatı nasılmış Seyit'in diye merak ettim doğrusu. Okunmadık kitaplar dursun canım elbet bi gün onlara da sıra gelir hehe

aysencifci: Şafak 10 az kaldı :)
Tahran'ın damları'nı birden falza kişiden duydum çok merak ediyorum, kitaplar gelince belki ilk ondan başlarım hatta bilemedim.