16 Nisan 2012 Pazartesi

Yeni hafta


Haftalar nasıl hızlı geçiyor anlamıyorum. Nisan ayının ortasına geldik bile.  Mayıs 'ın son haftası Uzi 'ye evlilik yıldönümü sürprizim var onu dört gözle bekliyorum. O yüzden aslında bir an önce zaman geçsin istiyorum.
Geçen yıl bu zamanlar evimizin eşyalarını alıyorduk , aldıkça da fotolarını çekiyorduk. Bu aşağıdaki foto da onlardan biri.
Koltuklarımız yeni gelmiş sevinçle "ay öyle mi koysak böyle mi ? " yapıyoruz. Daha perdeler gelmemiş yerler cascavlak ne komiğiz.
Nasıl geçti yahu 10 ay. Valla her gün daha da değişik duygular içerisindeyim.
Bu hafta da hevesle beklediğim eşyler var. Bu cuma yola çıkıyoruz mesela. Annem Uzi , Nancy köpek ve ben Akçay'a gidiyoruz. Uzun haftasonu yapacağız, dinleneceğiz , temiz hava alacağız ve pazartesi geze geze döneceğiz. Ama Nancy'yi annemde bırakacağız. O yüzden biraz üzücü. Özlerim ben yavrumu. Zaten bu yıl şahane bir köpek oldu. Agresyonu falan kalmadı hayvanın. Böyle devam eder inşallah.
Cuma gününe az kaldı dimi, alt tarafı 4 gün kaldı. Yuppiiiii.Umarım hava da güzel olur da  uzun yolun tadını çıkartırız.

Yaşasın gezmek.
Herkese iyi haftalar.



6 yorum:

Bukle dedi ki...

hii ne kadar çabuk geçti!!! sen benim iyi evlilik olabileceğine en büyük kanıtımsın ayşegül, umarım hep bu kadar mutlu olursun. şimdiden iyi tatiller, nensi sıpasını öperim :) yıldönümü sürprizi ne acabaaa inşallah hayal ettiğin güzellikte geçer

Özge dedi ki...

Şimdiden iyi tatiller, mutlu dinlenmeleer <3 :D

kağıt faresi dedi ki...

zaman gerçekten çok hızlı geçiyor. daha nice mutlu yıllarınız olsun. bu arada akçayı çok severim ben. iyi tatiller şimdiden :)

Robin Goodfellow dedi ki...

bukle: iyi evlilik diye bişey var evet çok şükür her şey yolunda. yani tavsiye ediyorum :) çok teşekkürler Orfe bey'e selamlar :P

özge: teşekkürleeer

soluk: teşekkürler ederim .

birkadin dedi ki...

iyi tatiller :) en guzel bahar sizin icin desene;)

Robin Goodfellow dedi ki...

görkem: teşekkürler :)