31 Aralık 2008 Çarşamba

Yeni yıl-eski yıl



Nasıl ki doğum günleri bana hem sevinç hem de burukluk yaşatıyorsa yılbaşları da aynen öyle hisler yaşatıyor.Hem sevinçli oluyorum (nedense) hem de buruk,tuhaf...
1 yılda büyüdüm,akıllandım,değiştim demeyi çok isterdim ama şu anki duruma bakılırsa ne büyüdüm ne akıllandım,hala aklım bir karış havada,hala herkesi dinleyip kendi bildiğimi yapıyorum,hala fevriyim,hala iç güdülerime ve duygularıma göre hareket ediyorum,hala manyaklıklar yapmayı seviyorum.Yaşadıklarım değişti sadece,hayatım değişti.2008 e işsiz girmiştim 2009 a işli giriyorum.2008 de hayatım değişti,planlarım değişti,olaylara bakışım da değişti.Daha kötümser olmam gerekirken ters etki yaptı daha iyimser oldum.
Aşık oldum.Kalktım gittim,yol boyu delirdiğimi düşündüm ama onu görünce anladım ki tek deliren ben değilmişim.Meğer ben romantikmişim onu anladım,meğer hala dünyada hayat varmış onu anladım.
Bu yıl,huzur,aşk ve sağlık istiyorum.Herkes için ve bencilce kendim için.


Not:Bu yıl paraşütle atlayacağım ama kararlıyım.

10 yorum:

Camilla dedi ki...

ben de romantik olmak istiyorum yaa:) cok odunum, yontulmalıyım biraz:)

Primarima dedi ki...

Romantiklik sevmeyene bak, romantik oldu çıkdı başımızaaa :)sen onu da yaparsın yamaç paraşütü ,uçurumdan atlama,recep ivedik gibi balık adam olma vs. vs.

Amatör Gezgin'in Gezi Notları dedi ki...

Mutlu yıllar diliyorum Puck. Bu sene bende istiyorum paraşüt olayını, bir de rafting, bir de akrobasi uçuşu :) çok şey mi istedim acaba???

Digital Sevgi Kelebeği dedi ki...

Mutlu yıllar Puck..

Romantizmin doruklarında gezinesin hep inşallah:)

Damlo dedi ki...

Yeni yılın kutlu olsun kuuzum, aşk da olsun amaa

demetgun3 dedi ki...

blogunu inceledim..
sende mesleğinde zirvedesin bence..
severek yapıyorsun ya o en büyük beceri zaten:))
mutlu yıllar diliyorum canım..yeni yıl sana ne istiyorsan onu versin:))

Robin Goodfellow dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
stickman dedi ki...

paraşütle mi atlıcan. biraz açar mısın? yani paraşütle nerden atlıcan. belkide alıcan paraşütü eline duvardan atlıcan. :p tamam tamam sakin. biz buna tıpta nasuh mahruki sendromu diyoruz. bu aralar bloglardaki herkese bi teşhiş koyar oldum. neyse yamaç paraşütü yapcan sanırım. iyi atla :D

ugur parildak dedi ki...

merhaba fotonuzu koymuşssunuz, blogu okuyan erkeklerin aklını alma niyetine girişmişsiniz ama sevgiliniz kızabilir bu duruma.. artizlik yapmayin, öyle blog postlarina resminizi koymayin.. delikanli olun!

Robin Goodfellow dedi ki...

stickman:yamaç paraşütü elbette ama böyle uçaktan falan da atlamak isterdim.
azuth:fotom güzel ama dimi:)