10 Haziran 2010 Perşembe

Bu pisliğin yaptıklarına artık bir çözüm bulunmalı. Çocuk diye bir şey olamaz, bu çocuk falan değil, bugün hayvanlara bu şekilde eziyet eden ayrın insanlara da yapar. Bu "çocuk" ruh hastası!
Sessiz kalma, suça ortak olma:
http://www.sessizkalmasucaortakolma.com/dilekce/dilekce_detay.asp?id=369



Linkteki fotoğraflar oldukça rahatsız edici, kedilere ve köpeklere yaptığı haltları bir marifetmiş gibi facebook sayfasında paylaşmış, fotoğrafları ordan almışlar. Önceden uyarayım.
Altta da dilekçe var, doldurup yollarsınız diye tahmin ediyorum !

23 yorum:

lale kunt dedi ki...

nereden imzalicam ben de mi hata veriyo acaba sayfa? boş alanları doldurunuz diyo ama boş bi alan yok ki.

Robin Goodfellow dedi ki...

linki düzelttim Lalişcim.

gwen dedi ki...

ben daha önce de bu kızla ilgili bir yazıya rastlamıştım fakat ilgili fotoğrafları görmediğim için durumun vahametinin farkında değildim.
şok oldum.
hakikaten yorum yapamadığım nadir anlardan birindeyim...

allımorlu dedi ki...

ben bazen ne düşünüyorum biliyomusun..hani biz hayvansever insanlar yani biçoğumuz sinek bile öldüremeyiz kışkışlayıp dışarı çıkmasını sağlarız,böcek görsek peçeteyle pencerenin dışına koyarız,yüksekten atamayız ki bişey olur diye düşünürüz..
bu kadar hassasken, bu haberlerin faili olan kişileri yaptıklarına benzer bişekilde gözlerimin önünde acı çektirseler acıyacağımı sanmıyorum..garip bişey ama acımam heralde..

Robin Goodfellow dedi ki...

gwen+cats: ne desek nafile zaten, karakolda iki nasihat sonra doğru eve.

allımorlu: ben de onu düşünüyorum sabahtan beri. ve evet ben de şuna kanaat getirdi, herhalde o kızı yolda falan gömrsem ağzını burnunu kırarım.

Ezgi dedi ki...

Offf nasıl bişey bu ya!Ne kadar iğrenç insanlar var,yaşamaya hakkı olmayan.En kötüsü de adaletin hiçbir şey yapmaması.Yazık.Umarım attığımız imzalar işe yarar.

gwen dedi ki...

içimden dedim ki: "bu kızı bayıltana kadar dövüp üstüne soğuk su dökmek suretiyle ayılttıktan sonra bi daha bayıltana kadar dövmeli. bu kısır döngü devam etmeli."
ama bu soysuzun yaptığı bunca şeye rağmen buna da merhamet ederiz...

Robin Goodfellow dedi ki...

ezgi: bu işin peşini bırakmazsak bir şeyler olur bence. ya da ümit ediyorum ki diyeyim :(

gwen+cats: benden merhamet bulamazdı, şiddete şiddet çözüm değil ama dayanamıyorum.

Primarima dedi ki...

Allah kahretsin!!!!!!

Euphoric dedi ki...

hayvansever olsun olmasın bu nedir yahuuuu :(:(:(:(
Off allah'ım çok kötü ya. Hiç mi insanlık yok, anası banası nerde bunun. akıl sağlığı yerinde değil çok net (:(:(:(

LYNRD dedi ki...

Dürüst Olalıyım.. Ben Kedicikten çok resimdeki kıza acıdım.

Nasil bir tranva yaşadı da bu haddeye gelebildi? Öz evlatlarına bukadar duyarsız bir toplumdan hayvanlara ne çare beklenebilir?

Tiksindim...

Robin Goodfellow dedi ki...

epru: ha şunu bileydin !

euphoric: ailesi kızdan bihaber belli ki.

lynrd: orası öyle tabi ki, ama ben savunmasız hayvanlara daha çok üzüldüm, yavru kediyi zippo benziniyle döküp yaktığı fotoları gördünüz mü? görüp hala kıza mı üzüldünüz? Her travma yaşayan böyle mi oluyor? Seri katillerin hayatını incelediniz mi? Hepsinin hayatında bir travma yok ve hemen hepsi bu işe savunmasız hayvanları öldürerek başlamışlar. İnsanoğlu düşünebilir, kendini savunabilir, biraz insanın içindeki pislikle ilgili bu. Yaşın ailenin çok belirgin bir etkisi olmayaiblir, bence psikologla falan böyle bir ruh düzeltilemez. Ama tabi ki ruh bilimci değilim, bilemem...

LYNRD dedi ki...

Ama bu insanlar klinik derecede hasta, cezai ehliyetleri tartışılır. Kendini sevdirmek için yanaşan köpeği, sırf korktuğu için tekmeleyen 10'larca insan var ve bu adamlar cok daha duyarsız ve canidir bence. Şahsi bu düşüncem. niyetim tartışmak değil.

Robin Goodfellow dedi ki...

lynrd: tabi ki de tartışmaya ne gerek var hepimiz fikirlerimizi beyan ediyoruz. ama ben şu an empati yapamayacak kadar öfkeliyim ve üzgünüm bunun da bu ülkede cezasının da olacağına, veya rehaiblite olacağına veya devletin gerekli kurumlarının üstüne düşeni yapacağına inancımı yitirdim.

LYNRD dedi ki...

Ben de ):

Sagır Kedi dedi ki...

Ya puck bunun üzerine gidelim!!Ekim 2009 da meydana gelen bir olay unutulmuş ardından Mayıs 2010 da tekrar meydana gelmiş şimdi susturulup unutturmaya çalışırlar buna izin vermeyelim ben herkesin gözüne sokacagım!!!Yarın bakarsınız çocugunuzu öldürür bu şıllık!!Şıllık diyorum ufak degil o kadar sinir oldum:(

Robin Goodfellow dedi ki...

sağır kedi: ben o kızın üstüne üstüne gitmek istiyorum asıl :@
tabi ki de peşini bırakmayacağım sağır kedi, unutulmasına da müsaade etmeyeceğim.

deryik dedi ki...

bu çocuk ailesinin elinden alınmalı. resmen lab kurmuş bi yerde. ruhsal rahatsızlık olabilirdi, eğer gururla sergilemeseydi. hani hayvanın acı çektiğini bile anlayamıyodur vs vs. ama öyle bi durum yok; o alkış bekliyor. bu canilik. canilik gayet ölçülebilen ve klinik bir şey. vicdan dediğimiz şeyin temelindeki akılcı kabulleri kaldırıyosunuz, yerine şişkin bir ego ve narsislik koyuyorsunuz. o şu an dünyanın hakimi ve gücünü böyle ispat ediyor, bunu hak görüyor. hayvanlardan başlamış, eli alşsın, devamı gelir.

ailesi tenhalarda ağlayıp yardım istemiyo olabilir, ruhları duymamış olabilir, bu kız onları bile tehdit ediyo olabilir. ama o aileden fayda yok.

dolaylı ama ilgili:
ben lisede fenciydim ve biyoloji lab dersi almadım; çünkü çocuklara öküz gözü keserek retina anlatmaları, kurbağının kafasını kesip "hala zıplıyor" diyerek vagus siniri anlatmaları gerekmiyor. bunlar olmadan da öss'de tam yapmıştım. bu kız için bazı şeyler fazla normalleşmiş artık. ama dönüp de "45 dakikalık ders için kurbağa kafası kesmekten ne farkı var?" dese, haksız mı? bence değil. yapma sebebi yapılan işi haklı çıkarmamalı çünkü.

Robin Goodfellow dedi ki...

deryik: bana da öyle geliyor ki bu kız şu an kendini ispatladığını çok sert olduğunu falan düşünüyor. klasik ergen tribi yaşıyor, etrafına bir imaj yaratma derdinde.
allahın cezası.

Unknown dedi ki...

bende iznin olmadan blogumda senin linkkini verdim :(çok üzüldüm istersen linkki kaldırabilirim ,bende duyarsız kalamadım :(

Robin Goodfellow dedi ki...

dikisderdi: merhabalar
tabi ki linki koyabilirsiniz, herkes görsün ki çok imza toplansın. teşekkürler.

Unknown dedi ki...

Hmmm DExter diye bir amerikan dizisi var belki bilirsiniz o arkdaşta hayvan öldürerek başlıyordu ve üvey babası olacak adam sende bu potansiyel var gel biz bunu şöyle değerlendirelim ( adam polis bu arada DExter da onun yönlendirmesi ile adli tıpçı oluyor ) sen serbest bıralın suçlulara aynı şeyi uygula hala devam ediyor bu dizi .Sanırım çocuk arkadaş o diziden etkilenmiş .

Robin Goodfellow dedi ki...

karanfilnakis/ribbonembroidery: eh zaten seri katillerin çoğu bu işe bu şekilde başlamışlar, daha çocuk diyerek geçiştirilemez birşey bu.