4 Haziran 2010 Cuma

İsimsiz kediye ev arıyorum


Pazartesi günü işe giderken trafiği tıkamış, korkudan bir arabanın altına girmiş miyavlayıp duran bir kedi gördüm. Minicikti, altına girdiği arabanın sahibi arabayı durdurmuş bir o yana bir bu yana giden kediyi arıyordu. Aklım çıktı. Sağdan soldan arabalar ve minicik bir kedi. İşe vardım aklım kedide.
Salı günü durakta otobüs beklerken de bu kediyi gördüm. Miyavlıyordu . Sevdim mırıl mırıl geldi yanaştı. İşlek bir yol kenarındaki durakta tehlikeli biçimde dolanıyordu. Otobüsüm geldi bindim ama aklım onda kaldı. Çok üzüldüm. Keşke alsaydım yanıma onu orda nasıl bıraktım diye kendimi yedim. Allahım dedim ne olur bir daha göreyim sahip çıkayım.
Bugün işten dönerken bir işaret gibi aynı durakta gördüm kediyi. Mayışmıştı, durakta bekleyen bir adamın ayağının dibinde yatıyordu.
Hemen indim, aldım kediyi, yürüye yürüye yakındaki belediyeye ait veterinerlik hizmetleri binasına götürdüm. Sağolsunlar çok ilgilendiler. İlaçladılar, muayene ettiler, gözündeki kızarıklığa ilaç sürdüler. Malesef kedi yuvaları doluydu. Mecbur aldım siteye getirdim. Benim huysuz itim olmasaydı ben alırdım evime. Sitede bir iki kedi var bakılan. Bunu da koydum bahçeye.
Ama burada bir çok kedi de ezildi. Çünkü yola fırlıyorlar gelen site sakinleri fark etmiyor.
Şimdi bu kediye yuva arıyorum. Şu an bahçede , az önce buradaydı da şimdi kim bilir nerede. İnşallah bir şey olmadan yuva bulur.
İnşallah ezilmeden, alıp başını gitmeden durur.
Bana ulaşmak için mail adresim:
ishagul.us@gmail.com

4 yorum:

modafobik dedi ki...

Bu çok tatlı bişimiş yaaa umarım hemen bulunur ev =(

Robin Goodfellow dedi ki...

modafobik: inşallah bulur hemen.

Sagır Kedi dedi ki...

Gelmedi mi hala pisicik?

Robin Goodfellow dedi ki...

sağır kedi: ne yazık ki yok:(